LOGIN
  SUCHE
  

DEUTSCHE CHARTS 
AIRPLAY CHARTS 
SUCHE 
REVIEWS 
EUROV. SONG CONTEST 
MUSIC DIRECTORY 
NEUESTE REVIEWS
 
FORUM
USA Singles Hot 100 von 1955 bis heu...
Urheberrecht Deutsche Charts
ABBA Teil 1
Episode aus "Ein Fall für zwei" gesu...
Suche recht neues Französisches Lied...
40 letzte Themen

 
CHAT
Momentan niemand im Chat.
Bitte logge Dich ein oder melde Dich als neuen User an für den Chat!

 
727 Besucher und 31 Member online
Members: actrostom0, anste67, AquavitBoy, Bruce13b, DaredevilC, gherkin, hennes66, Hijinx, irelander, jurgen dm, Mark1984, nicky67, otis, Priyange, remember, rpydroryo, Schiriki, Sean-Paul1, Snoopy, southpaw, SportyJohn, stef1967, stef67, Steffen Hung, Svenergy, the_ooo, toby67, Trille, Uebi, ultrat0p, Voyager2

HOMEFORUMKONTAKT

AGNETHA FÄLTSKOG
Geburtstag

Links
Offizielle Seite  http://www.agnetha.se/


DISCOGRAPHIE AGNETHA FÄLTSKOG
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Följ med migCupol1967
FörsonadeCupol02.1968
Señor Gonzales (Agnetha)Metronome1968
Slutet gott allting gottCupol1968
Allting har förändrat sejCupol1968
Sjung denna sång (Agnetha Fältskog och Jörgen Edman)Cupol1968
Snövit och de sju dvärgarnaCupol1968
En sommar med dejCupol1968
Robinson Crusoe (Agnetha)Metronome1968
Concerto d'amore (Agnetha)Metronome1969
Hjärtats kronprinsCupol1969
En gång fanns bara vi tvåCupol1969
ZigenarvänCupol1969
Wer schreibt heut' noch Liebesbriefe (Agnetha)Metronome1969
Om tårar vore guldCupol1970
Ta det bara met roCupol1970
Ein kleiner Mann in einer Flasche (Agnetha)Metronome1970
Fragezeichen mag ich nicht (Agnetha)Metronome1970
En sång och en sagaCupol1971
Kungens vaktparadCupol1971
Många gånger änCupol1971
Vart ska min kärlek föraCupol1972
Komm doch zu mir (Agnetha)CBS1972
Dröm är dröm, och saga sagaCupol1972
Så glad som dina ögonCupol1972
Geh' mit Gott (Agnetha)CBS1972
En sång om sorg och glädjeCupol1973
GolliwogEpic1974
Dom har glömtCupol1975
S.O.S.Cupol1975
När du tar mej i din famnCupol / CBS04.1979
Never Again (Tomas Ledin & Agnetha Fältskog)Polydor05.09.1982
The Heat Is OnPolydor03.05.1983
Wrap Your Arms Around MePolydor07.1983
It's So Nice To Be RichPolar1983
Can't Shake LoosePolydor1983
I Won't Let You GoPolydor01.03.1985
One Way LovePolydor1985
The Angels CryPolydor1985
Just One HeartPolydor1985
The Way You Are (Agnetha Fältskog & Ola Håkansson)Teldec1986
The Last TimeWEA1987
Yo no fui (Quien dijo adiós) (Agnetha Fältskog & Peter Cetera)WEA1987
I Wasn't The One (Who Said Goodbye) (Agnetha Fältskog with Peter Cetera)WEA1988
Let It ShineWEA1988
The Queen Of HeartsPolydor1998
If I Thought You'd Ever Change Your MindWEA09.04.2004
When You Walk In The RoomWarner14.06.2004
When You Really Loved SomeoneUniversal11.03.2013
Dance Your Pain AwayUniversal24.06.2013
I Should've Followed You Home (Agnetha Fältskog feat. Gary Barlow)Universal18.11.2013
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Agnetha FältskogCupol1968
Agnetha Fältskog Vol. 2Cupol1969
Som jag ärCupol1970
När en vacker tanke blir en sångCupol1972
Elva kvinnor i ett husCupol01.12.1975
Nu tändas tusen juleljus (Agnetha & Linda)Polar1980
Wrap Your Arms Around MePolar03.06.1983
Eyes Of A WomanPolydor25.03.1985
I Stand AloneWEA17.11.1987
Kom följ med i vår karusell (Agnetha och Christian)WEA1987
My Colouring BookWEA23.04.2004
AUniversal10.05.2013
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Agnetha Fältskogs bästaCupol1973
Tio år med AgnethaCupol / CBS1979
Sjung denna sångCupol1986
My Love My LifeColumbia13.09.1996
That's Me - The Greatest HitsPolydor25.05.1998
My Very BestColumbia08.10.2008
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
De första åren 1967 - 1979Cupol21.12.2004
Original Album Classics - Box SetCupol03.10.2008
3 Original Album ClassicsCupol25.01.2010
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
AgnethaEmbassy / CBS1974
Teamtoppen 1Marian1985
CollectionKaktus1986
The Voice Of ABBA (Agnetha & Frida)Spectrum25.03.1994
Geh' mit Gott (Agnetha)Royal1994
SvensktopparMusikServ1998
13 HitsUniversal12.11.2004
 
SONGS VON AGNETHA FÄLTSKOG
Sortierung: Titel | Jahr
1967
Följ med mig
Jag var så kär
Slutet gott allting gott
Utan dej mitt liv går vidare
1968
Allting har förändrat sej
Den jag väntat på
En sommar med dej
Försonade
Jag har förlorat dej
Mein schönster Tag (Agnetha)
Min farbror Jonathan
Nägonting händer med mej (Agnetha Fältskog och Jörgen Edman)
Robinson Crusoe (Agnetha)
Señor Gonzales (Agnetha)
Sjung denna sång (Agnetha Fältskog och Jörgen Edman)
Snövit och de sju dvärgarna
Sonny Boy (Agnetha)
Tack Sverige
1969
Allthing har fanns bara vi två
Concerto d'amore (Agnetha)
Das Fest der Pompadour (Agnetha)
Det handlar om kärlek
En gång fanns bara vi två
Fram för svenska sommaren
Ge dej till tåls
Glöm honom
Hjärtats kronprins
Lek med dina dockor
Skål kära vän
Som en vind kom du till mig
Tag min hand låt oss bli vänner
Wer schreibt heut' noch Liebesbriefe (Agnetha)
Wie der Wind (Agnetha)
Zigenarvän
1970
Du ska minnas mig
Ein kleiner Mann in einer Flasche (Agnetha)
En sång och en saga
Fragezeichen mag ich nicht (Agnetha)
Hjärtats saga
Ich suchte Liebe bei dir (Agnetha)
Jag ska göra allt
Litet solskenbarn
När jag var fem
Om tårar vore guld
Så här börjar kärlek (Agnetha Fältskog med Björn Ulvaeus)
Som ett eko
Sov gott min lilla vän
Spela vår sång
Ta det bara met ro
Tänk va' skönt
Wie der nächste Autobus (Agnetha)
1971
Då finns du hos mig
Dröm är dröm, och saga saga
Han lämnar mig för att komma till dig
Jag skall inte fälla några tårar
Jag vill att du skall bli lyckig
Kanske var min kind lite het
Kungens vaktparad
Många gånger än
Mitt sommarland
Nya ord
Sången föder dig tillbaka
Tågen kan gå igen
1972
Geh' mit Gott (Agnetha)
Ich denk' an dich (Agnetha)
Komm doch zu mir (Agnetha)
Nu ska du bli stilla
Så glad som dina ögon
Tausend Wunder (Agnetha)
Tio mil kvar till Korpilombolo
Vart ska min kärlek föra
1973
En sång om sorg och glädje
Vi har hunnit fram till refrängen
1974
Golliwog
Here For Your Love
1975
Är du som han?
Doktorn!
Dom har glömt
En egen trädgård
Gulleplutt
Mina ögon
Och han väntar på mej
S.O.S.
Tack för en underbar, vanlig dag
Var det med dej?
Visa i åttonde månaden
1979
När du tar mej i din famn
1980
Bjällerklang (Agnetha & Linda)
Hej mitt vinterland (Agnetha & Linda)
Jag såg mamma kyssa tomten (Agnetha & Linda)
Mössens julafton (Agnetha & Linda)
När det lider mot jul (Agnetha & Linda)
När juldagsmorgon glimmar (Agnetha & Linda)
Nej se det snöar (Agnetha & Linda)
Nu står jul vid snöig port (Agnetha & Linda)
Nu tändas tusen juleljus (Agnetha & Linda)
Potpurri (Agnetha & Linda)
Så milt lyser stjärnan (Agnetha & Linda)
Två små röda luvor (Agnetha & Linda)
1982
Never Again (Tomas Ledin & Agnetha Fältskog)
1983
Can't Shake Loose
I Wish Tonight Could Last Forever
It's So Nice To Be Rich
Man
Mr. Persuasion
Once Burned, Twice Shy
P&B
Shame
Stand By My Side
Stay
Take Good Care Of Your Children
The Heat Is On
To Love
Wrap Your Arms Around Me
1985
Click Track
Eyes Of A Woman
I Keep Turning Off Lights
I Won't Be Leaving You
I Won't Let You Go
Just One Heart
One Way Love
Save Me (Why Don't Ya)
The Angels Cry
Turn The World Around
We Move As One
We Should Be Together
You're There
1986
Fly Like The Eagle (Agnetha Fältskog & Ola Håkansson)
The Way You Are (Agnetha Fältskog & Ola Håkansson)
1987
Alla färger (Agnetha och Christian)
Are You Gonna Throw It All Away
I Stand Alone
I Wasn't The One (Who Said Goodbye) (Agnetha Fältskog with Peter Cetera)
If You Need Somebody Tonight
Jag är kung (Agnetha och Christian)
Jag vill va' som du (Agnetha och Christian)
Karusellvisan (Agnetha och Christian)
Let It Shine
Liten och trött (Agnetha och Christian)
Little White Secrets
Love In A World Gone Mad
Maskeradbalen (Agnetha och Christian)
Maybe It Was Magic
Min ponny (Agnetha och Christian)
Mitt namn är Blom (Agnetha och Christian)
Nicko Ticko Tinn (Agnetha och Christian)
Önskevisa (Agnetha och Christian)
På söndag (Agnetha och Christian)
Pelle Jöns (Agnetha och Christian)
Smurferifabriken (Agnetha och Christian)
The Last Time
Tre vita råttor (Agnetha och Christian)
Våra valpar (Agnetha och Christian)
Vattenvisan (Agnetha och Christian)
We Got A Way
Yo no fui (Quien dijo adiós) (Agnetha Fältskog & Peter Cetera)
1998
The Queen Of Hearts
2004
A Fool Am I
End Of The World
Fly Me To The Moon
I Can't Reach Your Heart
If I Thought You'd Ever Change Your Mind
Love Me With All Your Heart
My Colouring Book
Past, Present And Future
Remember Me
Sealed With A Kiss
Sometimes When I'm Dreaming
What Now My Love
When You Walk In The Room
2013
Back On Your Radio
Bubble
Dance Your Pain Away
I Keep Them On The Floor Beside My Bed
I Should've Followed You Home (Agnetha Fältskog feat. Gary Barlow)
I Was A Flower
Past Forever
Perfume In The Breeze
The One Who Loves You Now
When You Really Loved Someone
2014
I'm Still Alive

n/a
Introduktion
La última vez
ALBEN VON AGNETHA FÄLTSKOG
13 Hits
3 Original Album Classics
A
Agnetha
Agnetha Fältskog
Agnetha Fältskog Vol. 2
Agnetha Fältskogs bästa
Collection
De första åren 1967 - 1979
Elva kvinnor i ett hus
Eyes Of A Woman
Geh' mit Gott (Agnetha)
I Stand Alone
Kom följ med i vår karusell (Agnetha och Christian)
My Colouring Book
My Love My Life
My Very Best
När en vacker tanke blir en sång
Nu tändas tusen juleljus (Agnetha & Linda)
Original Album Classics - Box Set
Sjung denna sång
Som jag är
Svensktoppar
Teamtoppen 1
That's Me - The Greatest Hits
The Voice Of ABBA (Agnetha & Frida)
Tio år med Agnetha
Wrap Your Arms Around Me
DIE BESTBEWERTETEN SONGS VON AGNETHA FÄLTSKOG
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Wrap Your Arms Around Me985.17
Dröm är dröm, och saga saga85.12
S.O.S.255.12
I'm Still Alive95.11
Love Me With All Your Heart175.06
Stand By My Side245.04
I Won't Let You Go625.03
Dance Your Pain Away415
I Was A Flower235
Maybe It Was Magic225
DIE BEKANNTESTEN SONGS VON AGNETHA FÄLTSKOG
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Wrap Your Arms Around Me985.17
The Heat Is On934.3
When You Really Loved Someone694.75
If I Thought You'd Ever Change Your Mind684.74
I Won't Let You Go625.03
Can't Shake Loose514.57
The Last Time434.65
Dance Your Pain Away415
The One Who Loves You Now404.85
Man394.97


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. Alle Rechte vorbehalten. Impressum
Page was generated in: 0.50 seconds